O minune nu dureaza decat 3 zile


Motto : „In tara lui Papura Voda e normal ca stufarisul sa creasca in halul asta”.

Iaca am revenitara din patria mama. De fapt i s-ar potrivi titlul de patrie tata. Suntem societate patriarhala la urma urmei.

Ce sa zic? Sunt foarte dezamagit si surprins totodata. Dezamagit fiindca eu vazusem intre 1990 si 2005 ori stagnare ori un avans foarte lent. Acum am vazut un regres. Au reaparut celebrele buticuri, acolo unde era loc de o banca si un copac s-a taiat si s-a facut un bloc. La tara nu exista canalizare si desi salariile au crescut considerabil mie mi se pare ca asta s-a intamplat degeaba. Singura chestie care s-a ameliorat este metroul. Au eliminat cersetoria din subteran, ramele sunt noi si e mai curat.

Surprins sunt fiindca :

1. Am vazut case construite in plin camp special pentru a fi vandute. Multi tampiti pe lumea asta.

2. Langa groapa de gunoi de la Mogosoaia (de fapt un munte falnic de moloz si deseuri) sunt 6-7 vile mari noi noute cu deschidere catre aceasta.

3. Cainii vagabonzi din Bucuresti nu au disparut si nimeni nu e interesat sa deschida subiectul asta desi mor copii din cauza asta. Mai mult, sunt tot felul de personaje care le dau mancare si nimeni nu le zice nimic.

4. Au reusit sa taie cam tot ceea ce era verde si acoperea blocurile murdare si urate. Copaci care macar mai absorbeau din praful zilnic.

5. Drumurile au gropi din constructie, gropi din renovare, gropi din utilizare, gropi din reconstructie, gropi din intamplare, gropi de la gaze, gropi de la apa, gropi uitate, gropi …

6. DN1 se intersecteaza cu o multime de drumeaguri care au indicatorul STOP. Teoretic intre ora 11 si ora 19 toti cei care vin de pe drumurile laterale ar trebui sa ramana la stop pana dupa ora 7 seara.

7. Soferii, care si asa au drumuri extrem de proaste, conduc pe contrasens, ignora orice semn de circulatie care a rezistat in picioare, fac tot posibilul ca onor calatoarele mai sensibile sa vomite si, CULMEA, cred ca sunt BUNI conducatori auto, cei mai buni din lume. Acasa se pare ca nimeni nu stie definitia occidentala a soferului bun : „sofer bun e cel cu care pasagerii se simt confortabil si nu sunt pusi in pericol”.

8. Candidatii la primaria Constanta par o colectie de infractori de drept comun.

9. Candidatul cu cele mai mari sanse la primaria Brasovului (un pesedist gras si plin de bani) zice ca poate incalzi orasul cu o centrala pe baza de … frunze uscate din padurile judetului. Cat de imbecil trebuie sa fii sa spui asta? Dar cat de imbecil trebuie sa fii sa CREZI asta?

10. Becali da spaga si il doare in …

11. Pozitia lui Mircea Sandu : „oamenii din fotbal dau  de mancare la 1 milion de oameni.”

 

Reclame

Un gând despre &8222;O minune nu dureaza decat 3 zile&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s