Va dau intelepciune


1. Daca intalnesti o femeie frumoasa, cu ochi stralucitori,
buze umede si care freamata din tot corpul,

las-o in pace:
are gripa !

2. FMI este institutia care te imprumuta ca sa iti reformezi structura statului. Japonia este considerat ca fiind statul cu cea mai optimizata birocratie (punct de reper pentru FMI atunci cand cere altor state sa se reformeze astfel incat sa fie cat mai aproape de modelul japs). Japonia cere acum 100 miliarde de dolari imprumut de la FMI. Dar din punctul de vedere al FMI astia nu au ce reforma. Si cu toate astea FMI este fericita sa le dea banii; desi ar trebui sa nu le dea fiindca aia nu au ce reforma. Este ceva putred in povestea asta.

3. Daca sunteti demotivati din pricina faptului ca aveti acuta senzatie ca faceti ceva inutil inseamna ca ati luat-o razna. Cine sunteti voi sa dati grade de utilitate lucrurilor pe care le faceti? Una e „inutil”, alta e inutilizabil si alta „care nu va fi utilizat niciodata”. Deci, ciocu’ mic!

4. Cainele este cel mai bun prieten al omului. Ca dara nu suntem vaci.

5. Nu luati in desert profetiile. Unele sunt verificate pe lungimea unor secole :
bilaase1

6. Romania este tara sanselor pentru tinerele femei. Ati mai vazut voi asemenea „deferlanta” de tinere femei ca la noi? Elena Basescu, Elena Udrea, Raluca Turcanu, Borf Roberta Anastase, Alina Gorghiu, Oana Niculescu-Mizil, Diana Tusa, Daciana Sarbu Ponta,  Anna Birchall, Mioara Mantale si asa mai departe sunt reprezentantele noastre in viata politica. Desigur, unii dintre voi dusmanii se indoiesc indoieste de valoarea lor asa cum s-au indoit de valoarea lu’ Victor Ponta Sarbu sau a lu’ Bogdan Olteanu care este. Liberal din atata’n fiu. Manca-v-as io gurita voastra mascata de propilen-etan-butanol de valoroase topmodel.

Reclame

9 gânduri despre &8222;Va dau intelepciune&8221;

  1. Atat ca profetia nu era ca daca iese una virgina, ci daca iese un om destept.

    Care de exemplu o invatat atata engleza la ASE cat sa scrie corect „When the first VirgIn shall graduate within the Walls, happy Angels will cause the Ball to Fall.” in engleza nu in engrish.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s