Sunt profã univã, fã!


Cam asta am inteles eu din interviul pippidei dat Academiei Catavencu in care se da de ce. Sa te feereeeasca Dumnezo’ de doua tzatze. Mai ales daca una-i profã univã care are in cv arta, cultura, politica, economie, societate civila, astronomie, gateje si stiinta materialelor de constructii.

Acu’ serios, io cand vad pe eba la un „tolcshou” cu diversi imi rasuna „nula a nula” al televiziunii bulgare cand rezultatul meciului era 0 la 0. Dar una e sa zica Plesu ca „Basescu nu se incadreaza in profilul de presedinte” si alta e sa zica pippida „Nu uitaţi că eu sînt la Berlin, nu la Bucureşti” si ca „se duce ia la ox-ford”. Tzatza. Ospatari si Tinichigii.

Daca pumpilica lu’ Basescu i-a tras perdafu’ lu’ coana Mungiu, ca sa fi fost doamna ar fi trebuit sa reactioneze ca mam’zel Vass; fata de care nu am respect deosebit fiindca se incadreaza cu naturalete in fauna pedelista dar macar nu o detest pentru micimea creierasilor si largimea cracanei.

Stiti voi, moralitatea pippidei e ca monseniorului cel cu catedrala, sa nu ii zic pe nume. As da un titlu de tabloid.

p.s. Stiti voi cate fosile au intrat in PE? Dar dame de consum? Care nu au auzit in nici un caz de Tocqueville si nici de Montesquieu. Credeti ca sunt romance? Nu draga, sunt tot felu’ de „civilizate”. Care au lustruit ce era de lustruit la tot felu’ de ciumeci batrani, bogati si influenti in polotichia evropeana.

***

Mazare s-a imbracat ca un general nazist. Ma intreb in cat timp se va imbraca in vargat. In spatele lui Vadim era Iliescu. Cred ca geonel, pe cat de tare se agata de Spiru Haret pe atat de rapid il va lepada pe feculent. Nu cu prostioare pe la nu’s ce consilii au sa il manance ci cu dosare grele. Astia au pierdut 6 milioane de indivizi in lagare. Nu au sa stea ei sa isi bata joc un decerebrat ca linte asta.

***

Cea mai tare stire vine prin mail :
„””
Un pinguin gay a fost părăsit după şase ani pentru o femelă
20 Iulie 2009, ora 15:59 | | | Harry şi Pepper, doi pinguini gay de la o grădină zoologică din san Francisco, au pus punct relaţiei lor de şase ani, după ce unul dintre ei s-a îndrăgostit de o femelă.

Pepper a fost părăsit de Harry pentru Linda, o femelă pinguin care a reuşit să-i sucească minţile.

Relaţia de şase ani a celor doi pinguini era une destul de mediatizată, astfel că, după ce s-au despărţit povestea lor a ajuns în presa americană.

Mai mult, bloggerii au numit-o pe Linda „Distrugătoarea de relaţii” care, în opinia lor „este interesată doar de propria fericire, fără să ţină cont pe cine face să sufere”.

Harry Şi Pepper au trăit fericiţi a lungă perioadă de timp, ei fiind chiar părinţi, după ce de mai multe ori au avut grijă de ouăle abandonate de alţi pinguini.

Acum, Pepper este singur şi se plimbă trist în jurul cuştii sale.
„”””

Reclame

8 gânduri despre &8222;Sunt profã univã, fã!&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s